You are here

Kommentering på Twitter

Submitted by Tor Arne Thune on Mon, 28/10/2013 - 17:44

Kommentering på andres innlegg på Twitter kan være en god måte å fange oppmerksomheten til personen og få raske svar fra forfatteren. Dette kan også bidra til utviding av ditt nettverk ved at forfatteren kanskje følger deg tilbake. På denne måten kan dine innlegg bli mer synlige hvis andre personer legger merke til deg i vedkommendes følgerliste eller ved at personen retweeter dine innlegg.

I en travel hverdag kan kommentering på Twitter være et godt alternativ til fyldigere kommentarer på selve blogginnleggene. Det er ikke sagt at kommentarer på blogginnlegg trenger å være så lange, men Twitter er nok mest egnet for dette ettersom Twitter-innleggene kan "lenkes sammen" med hashtags og "lenkes" til forfatteren.

Twitter støtter bare korte innlegg, noe som kan gjøre det vanskelig å vise alt det man har i tankene hvis man vil kommentere et blogginnlegg. Da bør en gå til bloggen for å utdype seg, men det er ikke noe som sier at man ikke i tillegg kan kommentere blogginnlegget på Twitter, tvert imot! Dette kan være med på å fange oppmerksomheten til forfatteren, som nok vet at du i tillegg har skrevet en fyldigere kommentar på selve blogginnlegget.

Som konklusjon, bruk alle muligheter til kommentering! Repetering i forskjellige medier er noe som skjer ofte, og som blir benyttet for å spre sitt budskap.

Ja, takk. Begge deler.

Add new comment